Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!


Tο κίνημα κατά των πλειστηριασμών της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας στην Θεσσαλονίκη, με πρωτοφανή μαζικότητα και μαχητικά χαρακτηριστικά, δίνει μια σημαντική μάχη με επιτυχία ενάντια στα συμφέροντα των τραπεζών και των μεγαλοσυμβολαιογράφων.
Η Λαϊκή  Συνέλευση δυτικών συνοικιών από την πρώτη στιγμή έγινε συμμέτοχος αυτού του κινήματος και μάλιστα πριν ακόμα αποκτήσει αυτό μαζικά χαρακτηριστικά. Συμμετείχε στις παρεμβάσεις στα δικαστήρια ήδη από το 2015 και μέχρι σήμερα είναι παρούσα σε κάθε κινητοποίηση και δράση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων.

Το κίνημα αυτό αγκαλιάστηκε από πλατιά στρώματα της κοινωνίας της πόλης , που όλο και πιο συχνά απευθύνονται στον Συντονισμό Συλλογικοτήτων για να ζητήσουν βοήθεια και αλληλεγγύη για πλειστηριασμούς, κομμένες παροχές ρεύματος από τη ΔΕΗ, κατασχέσεις λογαριασμών κ.ά. Προκάλεσε έντονες συζητήσεις, πολιτικές αντιπαραθέσεις  και αναταράξεις, φόβο στους κυρίαρχους κύκλους και ελπίδα στην πληττόμενη κοινωνία για  σοβαρό πλήγμα στην ασκούμενη μνημονιακή και αντιλαϊκή πολιτική.
Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια συκοφάντησης από κυβερνητικά παπαγαλάκια, η επίθεση εναντίον του κινήματος πήρε τα γνωστά χαρακτηριστικά της αστυνομικής και δικαστικής δίωξης και καταστολής. Στον Ηλία Σμήλιο, που συμμετέχει στην Λαϊκή Συνέλευση, αποδίδεται η παραβίαση του μισού ποινικού κώδικα απλά και μόνο γιατί με εκατοντάδες άλλους πολίτες υπεράσπισαν το δικαίωμα των εργαζόμενων, των συνταξιούχων και των ανέργων στην λαϊκή κατοικία απέναντι στην λεηλασία που ασκούν οι τράπεζες.

Είναι η δεύτερη δικογραφία για το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς μετά από  ανώνυμη και παντελώς αόριστη καταγγελία κατά του Ηλία Σμήλιου και πάλι, αλλά και του δικηγόρου Ζήση Κλεισιάρη. Είναι προφανές ότι στήνεται ξανά βιομηχανία πολιτικών διώξεων  καθώς καλείται η αστυνομία να κατονομάσει και άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν στην τέλεση  “ποινικών αδικημάτων”. Αυτή η πολιτική δίωξη φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή όχι γενικά και αόριστα κάποιων αστυνομικών και δικαστών της Θεσσαλονίκης, αλλά της ίδιας της πολιτικής ηγεσίας, του υπουργείου “Προστασίας ” του Πολίτη και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.  Αφού απέτυχαν, με πρωθυπουργικές “δεσμεύσεις” και λάσπη για το κίνημα, να το ξεφουσκώσουν, έβαλαν μπροστά την παλιά δοκιμασμένη μέθοδο του εκφοβισμού.
Ξέρουν ότι το κίνημα αυτό είναι επικίνδυνο καθώς το παράδειγμα του μπορεί να φέρει ξανά ένα λαϊκό ξεσηκωμό  που θα ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική αμφισβητώντας και την καπιταλιστική βαρβαρότητα που έχουν επιβάλλει στη ζωή μας.

Είναι όμως γελασμένοι.  Όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας δυναμώνουν!
Και όπως όλο το κίνημα διώκεται, όλοι μαζί θα πάμε για να
απαιτήσουμε τη διακοπή κάθε προκαταρκτικής εξέταση και την άρση κάθε δίωξης εναντίον μελών του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, εναντίον του κινήματος!

Και συνεχίζουμε κάθε Τετάρτη στις 3.30μ.μ., στο Ειρηνοδικείο  μαζί με εκατοντάδες φωνές, ενωμένες σε μία, κάνοντας  το δικαστικό μέγαρο να σείεται με το:

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!


ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ “ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΑΣΘ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΦΘΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Ο  υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης  σε  σύσκεψη με τους δημάρχους της Θεσσαλονίκης στο δημαρχείο  Ευόσμου προσπαθεί να συνεχίσει την επικοινωνιακή εκστρατεία  περί  δημιουργίας δημόσιου φορέα μέσων μεταφοράς στην πόλη. Ο πρόσφατος χιονιάς που παρέλυσε την πόλη, αποτύπωσε με τον πιο οδυνηρό τρόπο την τραγική κατάσταση που βρίσκονται οι υποδομές της πόλης αλλά και το σύστημα συγκοινωνιών της που περιορίζεται στον ΟΑΣΘ. “Ακραίο φαινόμενο” δεν είναι το χιόνι των 5 εκατοστών αλλά  οι μνημονιακές περικοπές των δημόσιων δαπανών, η έλλειψη συντήρησης, το ξεπούλημα των δημόσιων αγαθών. “Ακραίο φαινόμενο” είναι μια πόλη ενός εκατομμυρίου κατοίκων να εξαρτάται απόλυτα από ένα ιδιωτικό μονοπώλιο για τις δημόσιες μεταφορές εργαζομένων, νεολαίας, συνταξιούχων.
Στην πόλη του “παγωμένου αλατιού” η κυβέρνηση και οι δήμαρχοι διαρρέουν φήμες ότι θα προχωρήσουν σε σπάσιμο του μονοπωλίου του ΟΑΣΘ με νέο πολυμετοχικό σχήμα, όπου θα συμμετέχουν όσοι δήμοι το επιθυμούν, αλλά και ιδιώτες.  Αυτή η γενικόλογη και θολή πρόταση από τη μεριά της κυβέρνησης έρχεται την ώρα που η ίδια έχει υποχωρήσει σε όλους τους προηγούμενους εκβιασμούς της διοίκησης του ΟΑΣΘ, που άφηνε απλήρωτους τους εργαζόμενους χρησιμοποιώντας τους ως μέσο πίεσης προκειμένου να εισπράξει προκαταβολικά τις αντισταθμιστικές οφειλές. Η συμμετοχή ιδιωτών και στο νέο σχήμα θα έχει ως προϋπόθεση το κέρδος τους. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος θα είναι οι επιβάτες και οι ανάγκες τους με ότι αυτό σημαίνει για τα εισιτήρια, την συντήρηση, την αναβάθμιση οχημάτων και γραμμών. Όσον αφορά την συμμετοχή των δήμων, μάλλον θα μοιάζει με ένα ακόμα θεσσαλονικιώτικο ανέκδοτο, την στιγμή που τα ταμεία των δήμων είναι χρεωκοπημένα λόγω των μνημονιακών περικοπών αλλά και της χρόνιας κακοδιαχείρισης πολλών δημοτικών αρχόντων.
Ο πρόσφατος χιονιάς έδειξε για άλλη μια φορά ότι το δικαίωμα στη μετακίνηση είναι κοινωνικό αγαθό και γι αυτό οι συγκοινωνίες δεν θα πρέπει να βρίσκονται σε χέρια ιδιωτών.
-Η μόνη λύση για τις συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη είναι η κρατικοποίηση τους ώστε να γίνουν δημόσιες, κάτω από κοινωνικό και εργατικό έλεγχο.
-Η εξάλειψη του κέρδους και η διαχείριση με βάση τις κοινωνικές ανάγκες πρέπει να οδηγήσει και στην μείωση της τιμής του εισιτηρίου, καθώς και σε δωρεάν μετακίνηση για ανέργους και για όλες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
-Οι θέσεις εργασίας μπορούν σε αυτό το πλαίσιο να διασφαλιστούν, ενώ μπορεί να γίνει αύξηση των δρομολογίων, καθώς και επανεξοπλισμός του στόλου (μέσω της ΕΛΒΟ) ώστε τα λεωφορεία να είναι σύγχρονα και φιλικά προς το περιβάλλον.
Η Λαϊκή Συνέλευση δυτικών συνοικιών συμμετέχει στον αγώνα για δημόσιες συγκοινωνίες καλώντας τους πολίτες της δυτικής Θεσσαλονίκης σε συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις ώστε να μπει τέλος στο απαράδεκτο σημερινό καθεστώς του ΟΑΣΘ αλλά και να σταθεί φραγμός στα σχέδια κυβέρνησης και δημάρχων για νέο φορέα με συμμετοχή ιδιωτών.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

             ΣΑΒΒΑΤΟ 14/1 στις 11.30π.μ.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ή θα εξακολουθούμε να γονατίζουμε ή θα σηκώσουμε πύργο ατίθασο απέναντί τους!

Λαϊκή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών

την Παρασκευή 13 Γενάρη, 6.30μ.μ. 

στη Μορφωτική Κίνηση Αμπ/πων
(Θερίσσου 22 και Θησέως 13, 
δίπλα στο Δημαρχείο Αμπ/πων)


Μέρες παγωμένες στη Δυτική Θεσσαλονίκη, όλη την πόλη κι όλη τη χώρα, μα γι αυτό δεν φταίει μόνο ο χειμώνας κι ο καιρός...
Σε μια περίοδο που στη Δυτική Θεσσαλονίκη και τις εργατικές συνοικίες της πόλης, χιλιάδες άνθρωποι ζουν στα όρια της απόλυτης φτώχειας και της εξαθλίωσης, μετά την απόλυση από τη δουλειά ή το κλείσιμο του μαγαζιού, της μικρής επιχείρησής τους, χιλιάδες άνθρωποι δουλεύουν ευκαιριακά και για ένα κομμάτι ψωμί ή απλήρωτοι ενώ οι συνταξιούχοι βλέπουν τη σύνταξη για την οποία μια ζωή δούλευαν να γίνεται "πενταροδεκάρες", χιλιάδες άνθρωποι "ζουν" με κομμένο ρεύμα και νερό, σ' ένα σπίτι σκοτεινό και παγωμένο, που κινδυνεύουν κι αυτό να το χάσουν είτε από έξωση είτε από πλειστηριασμό και κατάσχεση από την τράπεζα ή το κράτος...
Σε μια περίοδο που στη Θεσσαλονίκη κυβέρνηση-Ε.Ε. και κεφάλαιο προχωρούν με ταχείς ρυθμούς (αν δεν το 'χουν ήδη κάνει) το ξεπούλημα αεροδρομίου, λιμανιού, νερού, στρατοπέδων και γενικά της δημόσιας γης και των αγαθών ενώ ταυτόχρονα υποβαθμίζουν σε βαθμό διάλυσης κάθε δημόσια υπηρεσία που αφορά σε κοινωνικά δικαιώματα όπως η υγεία, η παιδεία, η πρόνοια κ.ά. και λίγες δεκάδες χιλιόμετρα μακριά δηλητηριάζουν τη γη και το νερό, καταστρέφουν τα δάση για να βγάλουνε χρυσό.

Πάλι για το γκριζόμαυρο που σκεπάζει τη ζωή μας θα μιλήσουμε; Όχι! Για ένα αεράκι που τα σύννεφα μπορεί να διώξει είναι ο στόχος μας κουβέντα ν' ανοίξουμε!
Γιατί στην ίδια περίοδο που όλα μαύρα φαίνονται κι ένα κλίμα ηττοπάθειας ένα "κίνημα από τα κάτω" φαίνεται όλο και περισσότερο να αναπτύσσεται στην πόλη μας, να καταγράφει μια σειρά από μικρές νίκες και να φωτίζει την ελπίδα ότι η πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε.-κεφαλαίου δεν είναι ανίκητη, μπορεί να ανατραπεί  και ν' ανοίξει ο δρόμος για μια ζωή μ' αξιοπρέπεια για όλους όσους ζουν σ' αυτή τη χώρα...
Η  Λαϊκή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών, γέννημα του βροντερού λαϊκού ΟΧΙ στο δημοψήφισμα αλλά κι ένας απ' τους γεννήτορες αυτού του δυναμικού αποφασιστικού κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και του ανεξάρτητου κέντρου αγώνα που το οργανώνει, του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, θέλει να συμβάλει σ' αυτό. Γιατί είναι ανάγκη των καιρών να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τα βήματα εκείνα που θα φέρουν το μήνυμα του κινήματος σε κάθε γειτονιά και κάθε άνθρωπο που η καπιταλιστική κρίση στα έσχατα όρια της φτώχειας έχει φέρει, να τον καλέσουμε να ρίξει το "τείχος" της ντροπής και αυτοενοχοποίησης και στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή να μπει...

ü  γιατί ΣΤΕΓΗ – ΡΕΥΜΑ – ΝΕΡΟ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ είναι δικαίωμα όλων όσων ζουν σ’ αυτή τη χώρα!

ü  γιατί ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ για να τα κερδίσουμε είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για τα φτωχά λαϊκά στρώματα!

ü  γιατί, όπως κάθε Τετάρτη το «ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ» κάνει το δικαστικό μέγαρο να σείεται, έτσι κι όλη η πόλη, όλη η χώρα μπορεί να ξεσηκωθεί και να φωνάξει: «ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ»!

Την Παρασκευή 13 του Γενάρη (6.30μ.μ., στο χώρο της Μορφωτικής Κίνησης Αμπελοκήπων) συζητάμε τις δράσεις στις γειτονιές της Δυτικής Θεσ/νίκης αλλά και τις προτάσεις για κοινή δράση όλων των αγωνιστικών σωματείων και συλλογικοτήτων καθώς και των θεματικών ή κατά χώρους συντονισμών της πόλης μας, όλων όσων θέλουν "να πάνε τα πράγματα αλλιώς". 
Για το Συντονισμό των Κινημάτων της πόλης, που τον αγώνα για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής μας θα σχεδιάσει, για τη δουλειά και το ψωμί, τη στέγη και το ρεύμα, τα σχολεία και τα νοσοκομεία, το πάρκο και τους ελεύθερους χώρους στα πρώην στρατόπεδα, το λιμάνι και το νερό μας και ταυτόχρονα για την κατάργηση των μνημονίων, τη διαγραφή του χρέους, την απαλλαγή από τη “θηλειά” της Ε.Ε. και του ευρώ.

Για να πάρουμε πίσω τη ζωή και τα όνειρα που μας κλέψανε!

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και των μελών του!



Έφτασε στο πρώτο από τα μέλη του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ που "εγκαλούνται" η κλήση για "παροχή εξηγήσεων εντός 48 ωρών σε αυτεπάγγελτη μήνυση" για τη συμμετοχή τους στις λαϊκές κινητοποιήσεις και τη δράση ενάντια στους πλειστηριασμούς. Όπως είναι γνωστό, η αυτεπάγγελτη μήνυση στηρίχθηκε σε ανώνυμη και παντελώς αόριστη καταγγελία, για την οποία η εισαγγελία Θεσ/νίκης διέταξε, ως μη όφειλε, προκαταρκτική εξέταση.



Η δίωξη εναντίον των μελών του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών αποτελεί δίωξη ενάντια σ' όλο το κίνημα! Είναι μια κίνηση εκφοβισμού απέναντι σ' αυτό το καθημερινά διογκούμενο κίνημα που δεν επιτρέπει σε κυβέρνηση-Ε.Ε.-τραπεζίτες και τα τσιράκια τους, τους μεγαλοσυμβολαιογράφους, να υλοποιήσουν την πολιτική της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών και της αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Να είναι σίγουροι όμως ότι δεν θα τα καταφέρουν. Όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας δυναμώνουν!


ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ. 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Και όπως όλο το κίνημα διώκεται, όλοι μαζί θα πάμε

την Τετάρτη 11 Δεκέμβρη 2017, 1μ.μ. στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης,

να απαιτήσουμε τη διακοπή της προκαταρκτικής εξέτασης και την άρση κάθε δίωξης εναντίον μελών του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, εναντίον του κινήματος!

ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


Πηγή: syntonsyllogthes.blogspot.gr

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: Τ' αρπακτικά διακοπές δεν κάνουν...

 Τετάρτη 4 Γενάρη 2017, 3.30μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Θεσ/νίκης 
να τους σταματήσουμε!


Κυβέρνηση, αντιπολίτευση και οι εντολείς τους της Ε.Ε., με περίσσιο κυνισμό, εύχονται στους πολίτες "καλή χρονιά" με "ευημερία" και "ανάπτυξη". Μέσα στο εορταστικό κλίμα, με μια ειρωνική "φιλανθρωπία", οι χορτάτοι μιλούν στους πεινασμένους για τις μεγάλες στιγμές που θα έρθουν...

Την ώρα που τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου αυξήθηκαν κατακόρυφα, η κυβέρνηση εμφανίζει "πλεονάσματα" στον προϋπολογισμό (αποτέλεσμα των φοροληστρικών επιδρομών σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και των περικοπών συντάξεων, μισθών και κοινωνικών δικαιωμάτων) και μοιράζει "φιλοδωρήματα" στους συνταξιούχους, σπεύδοντας ταυτόχρονα σε δηλώσεις μετάνοιας στα αφεντικά στην Ε.Ε και υποσχέσεις πως "δεν θα το ξανακάνουν"...

Την ίδια ώρα χιλιάδες οικογένειες "γιορτάζουν" βυθισμένες στο σκοτάδι και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσουν την παγωνιά, μετά τη διακοπή του ρεύματος από τη ΔΕΗ, λόγω χρεών. Χιλιάδες άνθρωποι, άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι ή και άστεγοι στερούνται ακόμη και τα βασικά κοινωνικά αγαθά, το ρεύμα, το νερό, τη θέρμανση, την περίθαλψη. Τα δικαιώματα κι οι ανάγκες μας, η ίδια η ζωή μας θυσία στο βωμό της καπιταλιστικής κρίσης και της "ανάγκης" αύξησης των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου.

Πιστοί δε στις δεσμεύσεις τους στους "θεσμούς" και τα κοράκια των τραπεζών, ετοιμάζουν και ακόμη και μέσα στις γιορτές κάνουν τα πρώτα βήματα για την "καταιγίδα" των κατασχέσεων και πλειστηριασμών, για ν' αρπάξουν ό,τι απέμεινε από τη λαϊκή περιουσία. Οι κατασχέσεις/δεσμεύσεις μισθών και συντάξεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς από εφορία, Δήμους κ.ά. έχουν αυξηθεί δραματικά, ενώ χιλιάδες νέοι πλειστηριασμοί λαϊκών σπιτιών, μαγαζιών, οικοπέδων και χωραφιών είναι ήδη έτοιμοι να βγουν από τα συρτάρια τραπεζών και κράτους τις πρώτες κιόλας βδομάδες του 2017.

Κι αφού τ' αρπακτικά διακοπές δεν κάνουν και το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, πιστό στη δέσμευσή του για ανυποχώρητο αγώνα, ΚΑΙ αυτές τις μέρες θα ορθώσει το ανάστημά του απέναντι σε αυτή τη πολιτική! 


Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, καλεί ΚΑΙ αυτήν την 

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 του Γενάρη, στις 3.30μ.μ., στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης

να ματαιώσουμε τα σχέδια τους για αρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας!


ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΪΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΓΗ-ΡΕΥΜΑ-ΝΕΡΟ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!


Πηγή: https://syntonsyllogthes.blogspot.gr/